Odpowiedz do: Vectone Mobile Polska – pierwsze wrażenia
Główna › Forum telekomunikacyjne › Sieci MVNO › Vectone Mobile Polska – pierwsze wrażenia › Odpowiedz do: Vectone Mobile Polska – pierwsze wrażenia
Witam na forum drugiego pingwina 😉 Szczerze to podejrzewałem, że pierwszy temat na forum będzie o Vectone właśnie 🙂
Ja do teraz nie mam pewności – podobnie jak chyba wszyscy – co do realnego istnienia tej sieci w Polsce. Mała uwaga, mail wysyłany przez Vectone w momencie zamówienia startera nie mówi o wysyłce startera jako takiej, a jedynie informuje, że w tym czasie należy spodziewać się kolejnego maila informującego o faktycznej wysyłce karty. Jak nietrudno zauważyć jeszcze chyba do nikogo (ja przynajmniej nic o tym nie wiem) mail o faktycznej wysyłce karty nie dotarł. Operator już dość długo informuje (pojawiają się w sieci treści odpowiedzi operatora na pytania o start i wysyłkę kart), że startery zostaną dostarczone w ciągu tygodnia.
Prawdą jest, że jakieś nieliczne startery zostały wysłane (jak poinformował na FB operator w którejś z odpowiedzi) przez pomyłkę do osób, które złożyły zamówienie przez 8 stycznia (8 stycznia sieć poinformowała o „starcie”). Niestety karty te nie pozwalały na korzystanie z usług.
Już nie wiem, co mam o tym myśleć 🙂 Na blogu nie zamierzam już tworzyć wpisów na ich temat do czasu, aż znajdę osobę, która otrzymała działającą kartę i skorzystała z usług.
Pozdrawiam! 🙂
e-mail: jacek(@)mvno-gsm.pl