Odpowiedz do: lajt mobile (White Mobile GT)
Główna › Forum telekomunikacyjne › Sieci MVNO › lajt mobile (White Mobile GT) › Odpowiedz do: lajt mobile (White Mobile GT)
Co do małej popularności, to może ona wynikać z zapisów o których wspominałeś, które tyczyły się m.in. oferty no limit, czy obniżonej stawki (wg gmiaz do 14gr). Dodatkowo, nie ukrywajmy, oferta pakietowa tego operatora jest gorzej niż żenująca, jego uczciwość zerowa, co można zobaczyć, poprzez celowe wprowadzanie mniej świadomych konsumentów w błąd poprzez niewłaściwe informacje na stronie internetowej.
Przykładowo, promowanie pakietów rozmów za 1grosz, w których rzeczywista stawka za rozmowy wynosi 0.11 zł, a ważność była głęboko ukryta.
Obecnie widzę, musieli to zmienić na mniej drażniącą formę, co nie zmienia faktu, że operator ten szuka – moim zdaniem – jeleni.
Zresztą, „Usługa dostarczana przez Telestrada”. Wystarczy sobie wpisać w google i poczytać o tej firmie, by wiedzieć jak daleko należy się od niej trzymać 🙂
PS. Niniejszy post zawiera moje prywatne zdanie. Nie mam najmniejszego zamiaru korzystać z firmy, o – moim zdaniem – wątpliwej reputacji, która – również moim zdaniem – robi wszystko, by jeszcze bardziej mnie do niej zniechęcić.