Odpowiedz do: KLUCZ Mobile
Główna › Forum telekomunikacyjne › Sieci MVNO › KLUCZ Mobile › Odpowiedz do: KLUCZ Mobile
Klucz ma kilka wad – jedną z nich będzie w mojej opinii ukraiński/białoruski BOK. Jednak osobiście wolę rozmawiać z Polakami, zwłaszcza w sytuacji, gdy rozmowa nie idzie po mojej myśli, ale ogólnie – w obecnej chwili – jest jednym z najlepszych operatorów.
Jego oferta, w przeciwieństwie do większości operatorów jest naprawdę przejrzysta. Pakiety są dośc ciekawe. Brakuje niektórym tańszych SMSów, a mi szczególnie zarządzania numerem przez internet lub Biuro Obsługi (kontaktując się z BOK nie doładujemy konta, nie uaktywnimy pakietów/usług).
Dodatkowym problemem jest bardzo kiepska dystrybucja. Partnerzy Klucza kompletnie go ignorują. Klucz ma na stronie podanych wiele punktów, które na termin „Klucz mobile”, czy „telekomunikacja klucz” robią wielkie oczy.
Dodatkowym problemem jest również – w mojej opinii – wysyłka starterów przez Allegro. Niby wysyłka jest za darmo, ale realizowana jest listem zwykłym przez Pocztę Polską, a te – przynajmniej do mnie – lubią nie docierać.
Mimo wszystko, trzymam kciuki za naszego wschodniego operatora i czasami nawet polecam 🙂