Odpowiedz do: KLUCZ Mobile
Główna › Forum telekomunikacyjne › Sieci MVNO › KLUCZ Mobile › Odpowiedz do: KLUCZ Mobile
Ja wiem wiem i pamiętam dobrze te czasy 🙂 Nie wiem jak dawno temu korzystałeś z BOK Klucza. Kiedyś było to wszystko dość mocno chaotyczne, to prawda. Nie wiem, czy wiecie, ale pierwsze call center Klucza mieściło się… we Lwowie, ale to odległa już historia 😉 Można to było poznać choćby po prefiksie numeru (ukraińskim), z którego BOK oddzwaniał w razie potrzeby. Zgadza się, że kiedyś mogła odebrać osoba z „akcentem wschodnim”. Nie mniej od jakiegoś czasu osoby, które po zadzwonieniu do BOK wybiorą tonowo obsługę w języku polskim, powinny usłyszeć konsultanta Polaka, posługującego się oczywiście czystą polszczyzną 😉
Kiedyś oczywiście odbierały rożne osoby, w tym również takie, dla których język polski był językiem obcym (mówiąc obcy mam na myśli język nieojczysty).
Być może teraz jest tak – strzelam – że w przypadku większej ilości połączeń w danej chwili, aby klient nie czekał zbyt długo na połączenie, kieruje do konsultanta „obcokrajowca” znającego język polski, być może stąd ten akcent…
- Ta odpowiedź została zmodyfikowana 11 years, 1 month temu przez
JacekK.
e-mail: jacek(@)mvno-gsm.pl