Odpowiedz do: Vectone Mobile Polska – pierwsze wrażenia
Główna › Forum telekomunikacyjne › Sieci MVNO › Vectone Mobile Polska – pierwsze wrażenia › Odpowiedz do: Vectone Mobile Polska – pierwsze wrażenia
Na razie nie miałem potrzeby korzystania z telefonu, także nie wiem czy jest 0.09zł.
Jeżeli chodzi o doładowania, to dostałem je w takim zwykłym niepozornym drewnianym kiosku. Ale łatwo nie było. Byłem w Kolporterze, Lewiatanie i w punktach epay i wszędzie przecierali oczy ze zdumienia. Wczoraj w ogóle nie traktowali mnie poważnie, dlatego dziś wyruszyłem w miasto wraz z opakowaniem (łącznie 20 punktów zwiedziłem).
http://www.payup.pl/mapa-sklepow.html Tutaj polecam wyszukać i radzę wziąć ze sobą opakowanie i pokazywać, że znajduje się terminal PayUp jako opcja doładowania.
Poza tym są w sieci sklepów Groszek i w Rossamnnie. W tym drugim można się posiłkować tym, że przy wejściu mają naklejkę z logiem Vectone jako obsługiwane doładowania. Gdyby kasjerka nie mogła sobie poradzić z wyszukaniem, to podpowiedzcie jej, że jest tam podobno jakaś strzałka, którą można przejść do innego menu, w którym jest opcja vectonki. 😉
Tyle na tę chwilę jestem w stanie napisać, poddaje numer testom i wrócę z wrażeniami. 😉
16 kwietnia 2015 o 19:59
Istotny szczegół jest taki, że można śmiało się kontaktować z nimi przez fanpage. Mnie udało się poprzez wiadomości na fejsie dowiedzieć, że wkrótce będzie opcja doładowania on-line, co mnie cieszy, bo do punktu, w którym udało mi się doładować mam kawałeczek. 🙂 Niestety nie są w stanie określić czy będzie to za pośrednictwem PayU, PayPal etc., czy uruchomiona opcja doładowania za pomocą karty płatniczej, która widnieje obecnie na stronie, ale nie działa.