Odpowiedz do: Sugestie dotyczące forum
Główna › Forum telekomunikacyjne › Sprawy organizacyjne › Sugestie dotyczące forum › Odpowiedz do: Sugestie dotyczące forum
Ja mam taka mala uwagę do forum ze jest jakoś mało wyraziste graficznie. Kolejne działy są jakby pozlepiane ze sobą podobnie jak posty w tematach, brakuje mi tu jakiegoś „bogatszego” motywu graficznego.
Mam jeszcze taki swój wyidealizowany gdzieś z tylu głowy pomysł jak mogło by działać forum ale to wiąże się chyba ze zmiana czy napisaniem na nowo silnika forum (jak pisałem to wizja ;))
Mianowicie, często w przepastnych tematach można zauważyć ze pojawiają się watki na których temat zaczyna się „osobna” dyskusja. Np temat o vectone pojawiają się problemy z wysyłaniem sms, połączeniami czy nie działającym netem. Wyobrażam sobie o ile czytelniejszy był by temat gdyby odpowiedzi do niego udzielało się klikając na „główny” przycisk odpowiedzi a gdy odpowiadalibyśmy bezpośrednio na watki klikalibyśmy na przycisk odpowiedz w poście do którego się odnosimy i tworzyłby się „podtemat” 😀 W głównym wątku widzielibyśmy tylko ze dany post jest inny czyli zawiera bezpośrednie odpowiedzi i moglibyśmy je rozwijać. Ostro sobie pofantazjowałem 😀
Ps. pierwsza czes tego posta to nie krytyka tylko uwagi 😉 A druga to sen jak powinno działać duże forum którym to na mvno-gsm się pewnie stanie 😀