Odpowiedz do: KLUCZ Mobile
Główna › Forum telekomunikacyjne › Sieci MVNO › KLUCZ Mobile › Odpowiedz do: KLUCZ Mobile
Ja nie byłbym aż tak surowy dla Klucza. Zwróćcie uwagę, że ten mvno jako jeden z nielicznych wchodzi z użytkownikami w interakcję i często wychodzi na przeciw oczekiwaniom. Może czasami używa słów dość „potocznych” ale dla mnie się to podoba 😀 Pisanie „żenujący” to przesada. Niektórzy mvno albo nie odpisują albo w ogóle kasują wpisy niewygodne, klucz tego nigdy nie robił. Mnie najbardziej dziwi to, że użytkownicy nauczyli się zgłaszać problemy z działaniem na portalach społecznościowych albo na forach, co już w ogóle wydaje się tylko stratą czasu. Gdzie jak gdzie ale w kluczu BOK jest darmowy, można też mailowo. Po co więc wylewać swoje żale na FB? Może szybciej byłoby zadzwonić lub napisać email, a ponarzekać ewentualnie można wtedy, gdy problem zostanie zignorowany.
Poza tym zgadzam się z kluczem, że temat lejka poruszany był już setki razy i setki razy była odpowiedź, śledzę ich profil. Odpowiedź była zawsze ta sama. Zgadzam się tylko z jedną rzeczą, że podwyżka cen (jakakolwiek) powinna zostać podana do wiadomości użytkowników. Niekoniecznie na FB, ale SMS-em czy mailem (jeśli ktoś podał).
Co do narzekań na ofertę to te zawsze są i zawsze będą. Jeśli głupio już narzekać na ceny to narzeka się na jakość, czas pracy infolinii, elektroniczne zarządzanie kontem, itp. Jeśli wszystko będzie idealnie będą narzekania na kolor ramki karty sim czy muzyczkę czasu oczekiwania na połączenie z konsultantem. Przecież zdarzały się już narzekania, że osoba nie mówi czysto po polsku 🙂 No błagam 😀
Życzę wszystkim trochę więcej radości 😉