Odpowiedz do: KLUCZ Mobile
Główna › Forum telekomunikacyjne › Sieci MVNO › KLUCZ Mobile › Odpowiedz do: KLUCZ Mobile
Staram się być sprawiedliwy 🙂 Oczywiście macie też wady jak każdy, jednak moim zdaniem, powtarzam MOIM, wady te są naprawdę niewielkie na tle konkurencji. Odpowiedź na poprzedniej stronie o nudach może istotnie była zbyt „potoczna” 😉 Ale naprawdę to niektóre narzekania są już żenujące. Sama obecność klucza na tym forum czy też na forum Telepolis.pl świadczy już o tym że sieć chce być blisko użytkowników. Widzieliście kiedyś profil Plusa, Playa, Lycamobile, Virgin Mobile? NIE! Doceńmy więc to, co mamy. Klucz tu jest, rozmawia z użytkownikami, nie boi się trudnych pytań, nic nie usuwa u siebie na fb (przynajmniej nie zauważyłem), nie chowa się.
W odpowiedziach nie widzę nic żenującego. Przeciwnie, widzę język człowieka a nie maszyny 🙂 Oferta? Tej akurat wielu do dzisiaj może pozazdrościć i wg mnie nawet niezmieniana 2 lata będzie wciąż na górze rankingów 🙂
Akcent… to pozostawię już bez komentarza. Te narzekania są zwyczajnie nie na miejscu. Proponuję wziąć przykład z krajów zachodniej europy, gdzie emigracja jest już czymś normalnym i nikt nie naśmiewa się z koloru skóry czy akcentu.
A BOK klucza jest naprawdę spoko, korzystałem kilka razy, wszystko było ok
- Ta odpowiedź została zmodyfikowana 9 years, 11 months temu przez
Szopen.