Odpowiedz do: lajt mobile (White Mobile GT)
Główna › Forum telekomunikacyjne › Sieci MVNO › lajt mobile (White Mobile GT) › Odpowiedz do: lajt mobile (White Mobile GT)
Też pomyślałem czy nie ma jakiejś blokady bo inne kody USSD działały tylko ten od pakietu nie działał.
Awaria czy co?
Prześlij zapytanie. Co do samych pakietów:
3.6. Abonent lajt mobile ma możliwość jednoczesnej aktywacji 3 pakietów internetowych w dowolnej konfiguracji.
3.7. Rozliczanie pakietów internetowych odbywa się z dokładnością co 1kB.
Dziękuję, o to mi chodziło! 🙂
Wysłałem zapytanie i dostałem odpowiedź. A właściwie dwie odpowiedzi/maile. Kobieta za komputerem. 🙂 Pierwsza z pytaniem czy z konta zostały pobrane pieniądze (faktycznie nie napisałem że nie zostały pobrane), drugi mail z zapewnieniem że w razie pobrania pieniędzy z konta przy nie aktywowanym pakiecie będzie składana „reklamacja”. To pokazuje że współpraca Plusa z MVNO nie układa się najlepiej. Nie dziwię się że Play wybrał T-Mobile, chociaż ta heca z Vectone…
Dzisiaj bez problemu włączyłem pakiet NetGT4GB ale wcześniejszy, taki sam pakiet nie był już aktywny. Wczoraj działały kody *121# i *100# ale kod pakietu nie działał. Zacząłem się zastanawiać czy nie ma jakiś blokad w nowych pakietach lajta.