Odpowiedz do: KLUCZ Mobile
Główna › Forum telekomunikacyjne › Sieci MVNO › KLUCZ Mobile › Odpowiedz do: KLUCZ Mobile
Aktywowałem najmniejszy pakiet, pobrało 2 zł i mam równo 204800 kb czyli 200 mb
Specjalnie dla mnie aktywowałeś pakiet?
Kupiłem starter w Teletorium CH Janki, wykonałem krótką rozmowę aktywującą kartę SIM (może niepotrzebnie) i doładowałem za 8 zł.
Chciałem aktywować pakiet BOOSTER 2GB kodem *136*11*04# ale otrzymałem odpowiedź smsem że z 3 powodów może to być niewykonalne (brak środków na koncie, inny kolidujący pakiet i coś jeszcze). Dla pewności aktywowałem usługę GPRS choć wydawało mi się że jest już aktywna i dopiero po tej aktywacji GPRS mogłem aktywować pakiet BOOSTER kodem USSD. Dostałem sms że pakiet jest włączony i tu pewne zdziwienie. Wysyłając kod *121# nie pokazuje mi że mam włączony pakiet internetowy, pokazuje włączony pakiet Topup i wizytówki. Założyłem konto na stronie klucz.net do administracji numerem i tam też nie pokazuje aktywnego pakietu internetowego. Przez około 5 minut korzystałem z internetu na karcie Klucza ale nie pobrało z konta żadnych środków. Nie pobrało z tych co mi zostały po aktywacji pakietu bo 8 zł zniknęło z konta.
Starter aktywowany dzisiaj około 16:00. Poczekam 48h i zobaczę co się wykluje. 🙂