Odpowiedz do: Haczyki, kruczki i drobne druczki w ofertach/umowach
Główna › Forum telekomunikacyjne › Ogólnie – Telekomunikacja i sieci › Haczyki, kruczki i drobne druczki w ofertach/umowach › Odpowiedz do: Haczyki, kruczki i drobne druczki w ofertach/umowach
Ja natomiast napiszę mniej konkretnie a bardziej ogólnie lecz oczywiście podam konkretne przykłady. Chciałbym przestrzec przez promocjami z których skorzystanie oznacza jednoczesną aktywację płatnych usług czy też pakietów które odnawiają się co miesiąc. Przykładem niech będzie ostatnio opisywana na Waszej stronie promocja podwójnego doładowania od T-Mobile i HEYAH. Włączenie promocji oznacza jednoczesną aktywację płatnych i samoodnawiających się pakietów.
Promocja podwójne doładowanie w T-Mobile i HEYAH
W gratisie dostajemy dosłownie beznadziejne pakiety internetowe, bo jak nazwać inaczej pakiet 50 MB za 5 zł? Potem trzeba bardzo długo szukać informacji jak to wyłączyć. Ostatnio to prawdziwa plaga. Dosłownie kilka dni temu pomagałem cioci która powiedziała mi że prawie nie dzwoni a ładuje T-Mobile na kartę za 25 zł miesięcznie a pod koniec miesiąca ma dosłownie kilka złotych na koncie. Tam oczywiście było Granie na czekanie i jeszcze coś. Należy naprawdę bardzo uważać, inaczej będziemy w ramach darowizny płacić operatorowi spore pieniądze za nic.