Odpowiedz do: KLUCZ Mobile
Główna › Forum telekomunikacyjne › Sieci MVNO › KLUCZ Mobile › Odpowiedz do: KLUCZ Mobile
Pozwolę nie zgodzić się z powyższymi wypowiedziami. 🙂
(…) Zaletą Klucza jest prosta taryfa bez żadnych odnawiających się pakietów, za które trzeba płacić z góry a potem stresować się, żeby dzwonić bo skoro już zapłaciliśmy… (…)
Pakiety cykliczne są dla osób, które mają zamiar dłużej korzystać z danej usługi. Zapamiętywanie końca aktywności pakietu i konieczności jego aktywacji też sprawia pewien kłopot. Zakładam ze ktoś, kto aktywuje jakikolwiek pakiet liczy się z tym że nie wykorzysta go do końca.
Również nie byłbym entuzjastą pomysłu no-limitu w Kluczu. Jak przedmówcy słusznie zauważyli takich ofert jest już pełno i wg mnie rynek i tak jest tym już przesycony. Niedawno ofertę taką wprowadził np. Lajt i co? Odniósł jakiś spektakularny sukces? Nie sądzę, nadal niemal nikt o takiej sieci nie słyszał.
Jak Szef mógł tak negatywnie napisać o lajt mobile? 😉 Mam w lajcie trzy numery więc jakiś sukces ten lajt odniósł. 🙂 Dla porównania NJU i Virgin wyłożyli sporo pieniędzy na reklamę, czy można jednak powiedzieć ze odnieśli sukces? Jestem jak najbardziej za tym aby Klucz wprowadził ofertę nolimit. Od przybytku głową nie boli. Mają już stała bazę klientów dlaczego więc nie zaoferować im nowej usługi a przy okazji być może pozyskać nowych klientów.
Klucz i tak jest raczej skazany na to, aby być drugą kartą. To karta głównie do połączeń międzynarodowych i ciężko takie postrzeganie tego operatora będzie odwrócić bez dużych nakładów na reklamę.
Oferta nolimit może sprawić że Klucz będzie pierwszą i jedyną kartą w telefonie. 🙂 Jeśli cena nie będzie wzięta z kosmosu.
Kluczu, czekam na Twój nolimit. Nie zawiedź mnie. 😀