Nowy wygląd strony mvno-gsm.pl [05/07/2015]
Główna › Forum telekomunikacyjne › Sprawy organizacyjne › Nowy wygląd strony mvno-gsm.pl [05/07/2015]
Korzystając z forum akceptujesz REGULAMIN. Prosimy również o przestrzeganie zasad dobrego wychowania.
- This topic has 22 odpowiedzi, 6 głosów, and was last updated 8 years, 12 months temu by
Marcin.
- AutorWpisy
Witam.
Zauważyłem dzisiaj (05/07/2015) nowy wygląd strony mvno-gsm.pl.
Nieźle to wygląda za wyjątkiem polskich liter. Jakby z innej czcionki wyjęte. 🙂
Dzięki
Właśnie miałem o tym założyć wątek, a tu proszę
Czcionka jest już z grubsza poprawiona
Pomyślę jeszcze nad jej ostatecznym wyglądem, ale już tak bardzo nie razi 🙂 Zapewne w ciągu kilku dni wyjdzie jeszcze kilka niedociągnięć, ale postaram się to poprawiać na bieżąco. Z góry dziękuję za wszelkie informacje o nieprawidłowościach i niedociągnięciach. Nowa wersja strony została załadowana bez okresu przejściowego (wersji beta), więc błędy mogą się jeszcze pojawiać.
W najbliższym czasie postaram się też dojść, jak powiększyć troszkę rozmiar czcionki na forum (wpisów)
Zapraszam do komentowania, chwalenia i krytykowania
e-mail: jacek(@)mvno-gsm.pl
Może przydałoby się aby White Mobile zmienić na lajt w zakładkach „Zamów starter” i „Przenieś numer”. Generalnie wszystko przejrzyste i jeszcze bardziej białe 🙂 . Miłego dnia.
Anonim
Nieaktywne- Zapoczątkował 6
- Odpowiedział 60
Nie chwalcie tylko nazbyt Klucznika, bo wpadnie w samozachwyt 😛 .
Szefie, moje zdanie już znasz, pracuj dalej 😉 .Co do samego wątku, to przeniosłem go do bardziej odpowiedniego działu.
Łoł! Myślałem przez chwilę że pomyliłem strony 😀 BRAWO!
Sieci: Virgin Mobile (#FREEMIUM), Fakt Mobile
Może favikonka by się przydała?
http://przeklej.org/file/EThARq/favicon.ico
lub to samo z innym rozszerzeniem
http://przeklej.org/file/m8lAfw/favicon-16×16.png
albo ktoś ładniejszą zrobi 🙂
Jacku dodaj opcje przechodzenia do wersji komputerowej. Na mobilnej tekst mam przesunięty i niewygodne mi się operuje :/
Linux registred user #586939
Cześć! O który „przesunięty” tekst Ci chodzi? Tu, na forum? Czy ogólnie? Może wspomożesz w wolnej chwili jakimś screenem? Strona jest dość świeża, dlatego też zbieram wszelkie nieprawidłowości i gdy już zbiorę co się da, popracuję nad ich usuwaniem, co nie powinno potrwać długo.
To jest strona responsywna, automatycznie dostosowuje się to rozdzielczości ekranu, przez co nie można „przejść” z wersji mobilnej na normalną i odwrotnie.
J.
W moim telefonie zdarza się, że tekst jest za bardzo w lewo i nie ma możliwości przesunięcia, nie widać pierwszych liter w każdej z linijek tekstu
Dziękuję za uwagi. Zapewne chodzi o przesunięty tekst na forum w poszczególnych postach. Problem znam i postaram się go rozwiązać jak najszybciej. Kiedy, niestety nie wiem, gdyż póki co szukam przyczyny. „Doraźnie” powinno pomóc przeglądanie forum (na urządzeniach przenośnych) w poziomie.
Widzę że doszła animacja na stronie głównej 🙂 Szczerze to miałem o to właśnie truć a tu proszę niespodzianka. Teraz wygląda to naprawdę nieźle. Zostaje tylko ten ucięty test z lewej i mam nadzieję że uda się to naprawić.
Pozdrawiam 🙂
Sieci: Virgin Mobile (#FREEMIUM), Fakt Mobile
Screen. Co ciekawe pierwszy post jest dobrze.
Linux registred user #586939
Czyli mówimy o tym samym. Problem jest rozwiązywany. A raczej wyjaśniany, gdyż jak wspomniałem jeszcze nie wiem co się dzieje, ale spokojnie 😉 Jak już pisałem „doraźnie” powinno pomóc przeglądanie forum – jeśli chodzi o smartfony – w poziomie. Dziękuję za sygnały.
Problem z „ucinaniem” fragmentów wpisów został już rozwiązany.
- AutorWpisy