Nowy wygląd strony mvno-gsm.pl [05/07/2015]
Główna › Forum telekomunikacyjne › Sprawy organizacyjne › Nowy wygląd strony mvno-gsm.pl [05/07/2015]
Korzystając z forum akceptujesz REGULAMIN. Prosimy również o przestrzeganie zasad dobrego wychowania.
- This topic has 22 odpowiedzi, 6 głosów, and was last updated 9 years, 11 months temu by
Marcin.
- AutorWpisy
Witam.
Zauważyłem dzisiaj (05/07/2015) nowy wygląd strony mvno-gsm.pl.
Nieźle to wygląda za wyjątkiem polskich liter. Jakby z innej czcionki wyjęte. 🙂
Dzięki

Właśnie miałem o tym założyć wątek, a tu proszę
Czcionka jest już z grubsza poprawiona
Pomyślę jeszcze nad jej ostatecznym wyglądem, ale już tak bardzo nie razi 🙂 Zapewne w ciągu kilku dni wyjdzie jeszcze kilka niedociągnięć, ale postaram się to poprawiać na bieżąco. Z góry dziękuję za wszelkie informacje o nieprawidłowościach i niedociągnięciach. Nowa wersja strony została załadowana bez okresu przejściowego (wersji beta), więc błędy mogą się jeszcze pojawiać.W najbliższym czasie postaram się też dojść, jak powiększyć troszkę rozmiar czcionki na forum (wpisów)

Zapraszam do komentowania, chwalenia i krytykowania

e-mail: jacek(@)mvno-gsm.pl
Może przydałoby się aby White Mobile zmienić na lajt w zakładkach „Zamów starter” i „Przenieś numer”. Generalnie wszystko przejrzyste i jeszcze bardziej białe 🙂 . Miłego dnia.
Anonim
Nieaktywne- Zapoczątkował 6
- Odpowiedział 60
Nie chwalcie tylko nazbyt Klucznika, bo wpadnie w samozachwyt 😛 .
Szefie, moje zdanie już znasz, pracuj dalej 😉 .Co do samego wątku, to przeniosłem go do bardziej odpowiedniego działu.
Łoł! Myślałem przez chwilę że pomyliłem strony 😀 BRAWO!
Sieci: Virgin Mobile (#FREEMIUM), Fakt Mobile
Może favikonka by się przydała?
http://przeklej.org/file/EThARq/favicon.ico
lub to samo z innym rozszerzeniem
http://przeklej.org/file/m8lAfw/favicon-16×16.png
albo ktoś ładniejszą zrobi 🙂
Jacku dodaj opcje przechodzenia do wersji komputerowej. Na mobilnej tekst mam przesunięty i niewygodne mi się operuje :/
Linux registred user #586939

Cześć! O który „przesunięty” tekst Ci chodzi? Tu, na forum? Czy ogólnie? Może wspomożesz w wolnej chwili jakimś screenem? Strona jest dość świeża, dlatego też zbieram wszelkie nieprawidłowości i gdy już zbiorę co się da, popracuję nad ich usuwaniem, co nie powinno potrwać długo.
To jest strona responsywna, automatycznie dostosowuje się to rozdzielczości ekranu, przez co nie można „przejść” z wersji mobilnej na normalną i odwrotnie.
J.
W moim telefonie zdarza się, że tekst jest za bardzo w lewo i nie ma możliwości przesunięcia, nie widać pierwszych liter w każdej z linijek tekstu
Dziękuję za uwagi. Zapewne chodzi o przesunięty tekst na forum w poszczególnych postach. Problem znam i postaram się go rozwiązać jak najszybciej. Kiedy, niestety nie wiem, gdyż póki co szukam przyczyny. „Doraźnie” powinno pomóc przeglądanie forum (na urządzeniach przenośnych) w poziomie.
Widzę że doszła animacja na stronie głównej 🙂 Szczerze to miałem o to właśnie truć a tu proszę niespodzianka. Teraz wygląda to naprawdę nieźle. Zostaje tylko ten ucięty test z lewej i mam nadzieję że uda się to naprawić.
Pozdrawiam 🙂
Sieci: Virgin Mobile (#FREEMIUM), Fakt Mobile
Screen. Co ciekawe pierwszy post jest dobrze.

Linux registred user #586939

Czyli mówimy o tym samym. Problem jest rozwiązywany. A raczej wyjaśniany, gdyż jak wspomniałem jeszcze nie wiem co się dzieje, ale spokojnie 😉 Jak już pisałem „doraźnie” powinno pomóc przeglądanie forum – jeśli chodzi o smartfony – w poziomie. Dziękuję za sygnały.
Problem z „ucinaniem” fragmentów wpisów został już rozwiązany.
- AutorWpisy