Nowy wygląd strony mvno-gsm.pl [05/07/2015]
Główna › Forum telekomunikacyjne › Sprawy organizacyjne › Nowy wygląd strony mvno-gsm.pl [05/07/2015]
Korzystając z forum akceptujesz REGULAMIN. Prosimy również o przestrzeganie zasad dobrego wychowania.
- This topic has 22 odpowiedzi, 6 głosów, and was last updated 8 years, 9 months temu by
Marcin.
- AutorWpisy
Nie został w pełni rozwiązany. Jest ok, ale dopiero jak się zalogujesz, przynajmniej u mnie.
Linux registred user #586939
To czarne piórko przy „Pozostaw komentarz” trochę kojarzy się z kondolencjami.
Szkoda, że flaga zniknęła. Mogłaby zostać na zawsze, ładnie się komponowała z logo. Pozdrawiam. Miłego dnia. Marcin.
No mogłaby, ale wtedy nie byłoby uroczyście i wyjątkowo 🙂 Obiecuję, że logo z flagą będzie zawsze 11 listopada oraz w dniach 1-3 maja
e-mail: jacek(@)mvno-gsm.pl
Witam 🙂
Po przejściu na nową wersję strony www wpływają Wasze sugestie i uwagi. Wpływają jednak różnymi kanałami (Facebook, komentarze, e-mail…). Przypominam, że wszelkie uwagi, sugestie, te pozytywne ale i przede wszystkim te najważniejsze dla nas – krytyczne – można zgłaszać w tym wątku.
Dziękuję 🙂
Witajcie! 🙂
Przez cały czas od startu nowej wersji strony www zbierałem Wasze opinie, sugestie i głosy krytyki. Szczególnie dziękuję za te ostatnie.
Większość Waszych pomysłów została właśnie zastosowana na stronie. Wyeliminowaliśmy m. in. powtarzanie się newsów na stronie głównej, dodaliśmy kategorię dotyczącą awarii u operatorów, uzupełniliśmy braki, jak np. linki do RSS, zmieniliśmy również nieco układ najważniejszych newsów, czyli tych dotyczących sieci MVNO.
Wkrótce pojawią się również kategorie dotyczące Linuxa oraz DVB-T.
Zapraszam do obejrzenia i zachęcam do wysyłania opinii.
Jest dużo lepiej 🙂 . Najbardziej podobała mi się ta wersja z newsami ułożonymi obok siebie (chyba kółka albo kwadraty grafik) według kolejności dodania. Było bardzo przejrzyście, ostatnia wersja według mnie miała za dużo „wodotrysków”. Pozdrawiam.
Zapowiedź rankingu brzmi ciekawie 🙂 , a że pierwszy w Polsce, to jeszcze bardziej brzmi ciekawie 🙂 . Patrząc na całokształt mvno-gsm.pl można przypuszczać, że będzie rzetelny i na jasnych zasadach. Pozdrawiam.
- AutorWpisy